’FSKC/MWI informerar’ informerar om FSKC:s och Mathilda Wrede-institutets egen verksamhet. För att få informationenen direkt till din e-post kan du skicka ett meddelande till torbjorn.stoor(at)fskc.fi

*************************

Välkommen på jobb till FSKC - Utbildare till Kansa-koulu III

FSKC söker nu en utbildare till det av social- och hälsovårdsministeriet finansierade projektet – Kansa-koulu III, för dokumenteringsutbildning inom socialvården

Klicka här för info om projektet

https://vasso.fi/hankkeet/kansa-koulu/

Utbildaren får tillsammans med oss på FSKC och i samarbete med många kolleger i den andra kompetenscentren runt om i landet jobba för med att utbilda dokumenteringsexperter i kommuner, samkommuner och den privata sektorn. FSKC:s utbildare ansvarar för utbildningen i hela Svenskfinland. Utbildningen sker i en digitalmiljö med nya och intressanta verktyg.

Anställning kan börja enligt överenskommelse och pågår beroende av arbetstiden (det finns möjlighet till deltids- eller heltidsarebte) under detta år. Vi förhandlar gärna med dom anställningens längd och arbetstiden utgående från dina möjligheter.

Vi önskar att du har en lämplig högskoleexamen och gedigen kunskap om dokumentering inom socialvården.

Intresseanmälan för jobbet och CV:n sänder du till torbjorn.stoor@fskc.fi. Vi anställer utbildaren så fort vi hittar en lämplig kandidat.

Mera information ger:

Verkställande direktör
Torbjörn Stoor
e-post: torbjorn.stoor(ät)fskc.fi
tfn +358 40 717 7367

Utvecklingschef
Veronica Salovaara
e-post: veronica.salovaara(ät)fskc.fi
tfn +358 50 327 0792


Ab Det finlandssvenska kompetenscentret inom det sociala området – FSKC
Georgsgatan 18 A 8, 00120 Helsingfors
www.fskc.fi